Certificering

Wij garanderen de beste kwaliteit

De kwaliteitsdienst van Roem van Yerseke bestaat uit een team van gekwalificeerde voedselspecialisten die de kwaliteit en veiligheid van ons totale assortiment monitoren en waarborgen. Alle producten worden zorgvuldig onderzocht op verschillende factoren die bepalend zijn voor kwaliteit, houdbaarheid en voedselveiligheid.

MSC-C-50954

Roem van Yerseke is in het bezit van het Marine Stewardship Council (MSC) Chain of Custody Standard certificaat. MSC is een onafhankelijke internationale non-profit organisatie die als doel heeft de overbevissing in de wereld terug te dringen. De standaarden van MSC voldoen aan de zwaarste praktijkcriteria van de wereld en helpen de vismarkten te transformeren naar duurzame wildvangst.

Download certificaat

ASC-C-00977

Roem van Yerseke is in het bezit van het Aquaculture Stewardship Council (ASC) Chain of Custody Standard certificaat, wat staat voor verantwoorde aquacultuur. Producten met het ASC keurmerk zijn afkomstig van kweekgebieden die aantoonbaar het milieu respecteren en zich houden aan richtlijnen met betrekking tot levensmiddelenadditieven en sociale omstandigheden.

Download certificaat

Euro-Leaf – NL-BIO-01

De Europese Unie heeft actie ondernomen tegen de ‘wildgroei’ aan certificeringen voor biologische producten. Dit heeft geresulteerd in een overkoepelend keurmerk, namelijk het bio-certificaat ‘Euro Leaf ’. Dit wordt enkel uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de strikte eisen die opgesteld zijn door de Europese Unie en uitvoerig getest worden door SKAL.

Download certificaat

Meer informatie?